Totalul afișărilor de pagină

Prima pagina

duminică, 27 aprilie 2014

PASCA CU BRANZA DULCE SI CIOCOLATA

 Aceasta pasca am pregatit-o pentru paste , dar merge oricand ai pofta de ceva bun si ai la indemana ingrediente simple. Anul acesta am optat pentru aceasta pasca fara aluat, primul strat e asemanator unui brownie si cel de al doilea e un chesecake delicios cu stafide si perle de ciocolata.

 

Ingrediente compozitie cacao:

1 ou,
90 gr zahar,
100 gr unt moale,
150 gr faina,
1 lingurita rasa praf de copt,
20 gr cacao.
Mixam oul cu zaharul bine, adaugam untul moale la temperatura camerei si faina amestecata cu praful de copt si cacao. O asezam intr-o forma rotunda in care am pus hartie pentru copt. Compozitia e ceva mai groasa si ne vom folosi de o lingura pentru a o intinde. Dam la cuptor si pregatim compozitia de branza , pe care o vom turna peste cea de cacao , pana nu este complet coapta.

Ingrediente compozitie branza:

2 oua ,
300 gr branza dulce de vaci,
100 ml smantana lichida,
5o gr smantana grasa,
25 gr unt moale.
75 gr zahar,
50 gr ciocolata alba,
20 gr amidon,
esenta de vanilie.
Incalzim smantana lichida si punem in ea ciocolata, amestecam pana se dizolva. Separat vom mixa ouale cu zaharul bine, adaugam pe rand branza, smantana grasa si cea lichida amestecata cu cicolata, untul, amidonul si vanilia. Adaugam stafine , amestecam si o turnam peste blatul de cacao din cuptor. Dam din nou la cuptor pana se coace, punem deasupra stafide si perlute de ciocolata .
Mmmmm...deliciosa <3
Reteta e luata de pe Retete culinare.
Pofta buna dragilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu