Totalul afișărilor de pagină

Prima pagina

marți, 23 aprilie 2013

PRAJITURA CU BLAT DE LAPTE SI CAPSUNI

               

Blat:

4 oua,
125 ml lapte,
125 ml ulei,
200 gr zahar,
250 gr faina,
1 praf de copt,
coaja de lamaie rasa,
un praf de sare,
cacao.
Batem albusurile cu praful de sare apoi adaugam zaharul in ploaie. Punem galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt, laptele, uleiul si coaja de lamaie. Punem hartie de copt intr-o tava, turnam compozitia si apoi asezam capsunii deasupra. Din compozitie putem opri un pic  sa o amestecam cu o lingura de cacao, pe care o vom aseza din loc in loc inainte de a pune fructele.Dam la cuptor si dupa 15 min putem deschide usa cuptorului sa facem proba cu scobitoarea. Cand este rece o pudram cu zahar. Pofta buna dragilor:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu