Totalul afișărilor de pagină

Prima pagina

miercuri, 17 aprilie 2013

TARTA CU CAPSUNI

 

Ingrediente blat:

3 oua,
100 gr zahar,
100 gr faina,
3 linguri apa fierbinte,
5 gr praf de copt.
Intr-un bol batem bine ouale cu un tel, adaugam zaharul, apa si faina amestecata cu praful de copt.Intr-o forma de tarta turnam compozitia si o dam la cuptor . Facem proba cu scobitoarea sa vedem daca sa copt.

Crema

400 ml lapte,
1 plic budinca de vanilie,
100 gr zahar,
1 pliculet zahar vanilat,
1 lingura amidon
Intr-o craticioara punem laptele la foc, adaugam zaharul, praful de budinca , vanilia si amidonul. Amestecam bine si cand sa ingrosat  o dam deoparte.

Decor

capsuni
50 ml frisca lichida

Asamblare

Intindem peste blat crema. Capsuni se curata de codite, ii spalam si-i

uscam cu un servetel de bucatarie, ii taiem felii pe lungime. Asezam capsunii peste crema , dupa preferinta. Frisca o batem si o punem peste capsuni. Pofta buna, dragilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu