Totalul afișărilor de pagină

Prima pagina

marți, 1 aprilie 2014

PRAJITURA FRAGEDA CU VISINE SI CAISE

Ingrediente:

500-600 gr faina,
200 gr unt , partial topit,
1 plic praf de copt,
1 vanilie,
3 oua,
150 gr zahar,
100 ml ulei.
Amestecam faina cu praful de copt. Separat mixam toate celelalte ingrediente, apoi le amestecam. Amestecam cu o lingura iar apoi cu mana . Jumatate din aluat o invelim in folie alimentara si o dam la congelator, pana intindem cealalta jumatate in tava. In tava asezam hartie pentru copt si apoi vom intinde cu mana aluatul, peste vom pune fructele, in cazul meu dulceata de caise iar peste dulceata de visine...imi venea sa termin eu toata dulceata de visine...mmm o nebunie :))
Deasupra vom rade aluatul din congelator pe razatoarea mare. Dam la cuptor.
Foarte buna !
Reteta POKHAS.COM. multumim frumos ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu