Totalul afișărilor de pagină

Prima pagina

luni, 24 iunie 2013

FOCACCIA

Ingrediente:

500 gr faina,
25 gr drojdie proaspata,
400 ml apa calduta,
1 lingurita rasa de sare,
300 gr rosii cherry,
200 gr mozarella,
150 gr jamon,
busuioc,
ulei de masline,
rozmarin.
Drojdia o dizolvam in 50 ml apa calduta, separat intr.-un castron punem faina, adaugam drojdia, sarea ,si restul de 350 ml apa calduta, cate putin, framantam bine. Aluatul este unul lipicios , il ungem cu un pic de ulei de masline si il lasam la crescut intr.-un loc caldut, pana isi dubleaza volumul.
Ungem o tava cu lei de masline, jumatate din aluat il intindem in tava, adaugam umplutura (branza, jamon, rosii, masline...fiecare ce doreste )  busuiocul si zozmarinul.
Intindem cealalta parte de aluat deasupra si apasam bine pe margini. Pana se incalzeste cuptorul o lasam sa se odihneasca, apoi punem deasupra rosii cherry, busuioc si ulei de masline. Dam la cuptor iar cand o vedem asa rumena , ii facem proba cu scobitoarea. :) tare ne-a mai placut.
Sursa aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu