Totalul afișărilor de pagină

Prima pagina

miercuri, 12 iunie 2013

PANDISPAN CU CIRESE SI MIGDALE

Ingrediente:

 

 

420 gr faina,
250 gr zahar,
6 oua,
200 ml ulei,
100 ml lapte,
1 plic de praf de copt ( 10 gr),
fulgi de migdale,
cirese sau visine.
Mixam zaharul cu ouale , adaugam uleiul si mixam cateva minute. Apoi laptele si iar mixam , iar la sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt. Amestecam cu un tel si yurnam compozitia in tava. Dimensiunea tavii: 30/35 cm. Peste aluat asezam ciresele si deasupra fulgii de migdale. Dam la cuptor si este gata cand devine aurie deasupra.
O lasam sa se raceasca in tava . Foarte buna si frageda aceasta prajitura. Cand este rece o putem pudra cu zahar.

Pofta buna dragilor , orice ati gati astazi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu